O nama

Djeca nisu samo mali odrasli. Njihova tijela i um rastu i razvijaju se te imaju jedinstvene medicinske potrebe ovisne o dobi. Svoje brige izražavaju drugačije nego odrasli. Ponekad ne mogu odgovoriti na medicinsko pitanje ili biti dugo strpljivi i raspoloženi za suradnju. Naša uloga je razumijeti ih i nastojati pomoći i u takvim situacijama.

Poliklinika za dječje bolesti Dr. Sabol (Poliklinika Dr. Sabol), utemeljena 1993. godine kao prva privatna pedijatrijska zdravstvena ustanova u Republici Hrvatskoj.

Specijalističko-konzilijarna djelatnost Poliklinike Dr. Sabol obuhvaća dijagnostiku, liječenje, habilitaciju i rehabilitaciju djece dobi od 0 do 18 godina iz različitih područja pedijatrije.

Pored djelatnosti opće pedijatrije (sistematski pregledi – cijepljenja – pregledi akutno bolesne djece – ambulantno liječenje te liječenje na principu dnevne bolnice – kliničko praćenje kroničnih bolesnika) Poliklinika Dr. Sabol ima organiziranu i subspecijalističko – konzilijarnu djelatnost iz područja dječje: neurologije (neuropedijatrije), kardiologije, alergologije – pulmologije, infektologije, otorinolaringologije, logopedije, fizikalne terapije i neurorazvojne terapije po Bobathu.

U Poliklinici je sjedište Hrvatske udruge za neurofibromatoze (HUN) – neprofitne udruge za pomoć oboljelima od neurofibromatoza.

Poliklinika je smještena u jednom od prometno najpristupačnijih i najljepših dijelova Zagreba – Cvjetnom naselju, na adresi IV Cvjetno naselje 21, u zgradi koja zadovoljava visoke standarde boravka djece i roditelja, a opremljena je najsuvremenijim medicinskim dijagnostičkim uređajima i opremom.

 

Parkirno mjesto za posjetitelje se nalazi ispred ulaza u Polikliniku.

 

Osnivači

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial