Simpozij „neuroPEDIJATRIJA DANAS“

12/12/2018

Dragi naši,

na kraju godine u kojoj smo proslavili svojih 25 godina djelovanja, podsjetimo se kako nam je bilo na našoj proslavi.

Ponosni smo što smo zajedno s roditeljima prolazili i dijelili kako sretne tako i teške trenutke. Poseban je osjećaj kada nekadašnje male pacijente danas vidimo kao roditelje koji nam se s povjerenjem vraćaju sa svojom djecom.

Svoju godišnjicu smo željeli obilježiti druženjem i edukacijom te smo tim povodom organizirali simpozij „neuroPEDIJATRIJA DANAS“. Cjelodnevni stručni skup je održan u Hotelu Westin, 21. rujna 2018. godine na 17. katu u dvorani Opera s jednim od najljepših pogleda na grad Zagreb.

Posebna nam je bila čast organizirati simpozij u suradnji s: Hrvatskim društvom za dječju neurologiju, Hrvatskim pedijatrijskim društvom, Hrvatskim društvom za preventivnu i socijalnu pedijatriju, Akademijom za razvojnu rehabilitaciju i Hrvatskom udrugom za neurofibromatozu.

Hvala svim sponzorima, izlagačima i farmaceutskim kućama koje su podržale i pomogle u organizaciji

takvog skupa.

Simpozij „neuroPEDIJATRIJA DANAS“ je bio posvećen novostima i smjernicama o širim neuropedijatrijskim temama, koje su u prvom redu usmjerene prema pedijatrima, zatim neuropedijatrima, fizijatrima, terapeutima i drugim suradnim strukama.

Predavači su bili iz svih dijelova Hrvatske, vodeći i eminentni stručnjaci u svojim područjima koji su ukupno održali 17 predavanja. Na skupu je besplatno prisustvovalo gotovo dvije stotine sudionika. Posebno smo zadovoljni što je auditorij uistinu bi

o sačinjen od multidiciplinarnih profila stručnjaka uključenih u svakodnevni rad s djecom.

Na kraju želimo i ovim putem reći hvala Vam! Vaša podrška, tople riječi, stručnost i suradnja su nam najveća motivacija da nastavimo dalje.

 

Vaša, Poliklinika Sabol

Posted in Istaknuta vijest, Novosti by Poliklinika dr Sabol
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial