Simpoziji “neuroPEDIJATRIJA DANAS” i “Neurofibromatoza tip 1”

08/07/2018

Drage kolegice i kolege, dragi prijatelji,

Izrazito nam je zadovoljstvo u ime organizacijskog odbora pozvati vas na simpozije:

“neuroPEDIJATRIJA DANAS“ koji organiziramo povodom obilježavanja 25 godina rada (1993-2018) Poliklinike za dječje bolesti dr Sabol, 21. rujna 2018.

i

“Neurofibromatoza tip 1“ koji organiziramo povodom obilježavanja 10 godina rada i postojanja Hrvatske udruge za neurofibromatoze (2008-2018), 22. rujna 2018.

Posebna nam je čast što imamo priliku organizirati simpozije u suradnji s:

Hrvatskim društvom za dječju neurologiju, Hrvatskim pedijatrijskim društvom, Hrvatskim društvom za preventivnu i socijalnu pedijatriju, Akademijom za razvojnu rehabilitaciju i Hrvatskom udrugom za neurofibromatoze.

Simpozij „neuroPEDIJATRIJA DANAS“ je posvećen novostima i smjernicama o širim neuropedijatrijskim temama, koje su u prvom redu usmjerene prema pedijatrima, zatim neuropedijatrima, fizijatrima, terapeutima i drugim suradnim strukama.

Simpozij „Neurofibromatoza tip 1“ je namijenjen liječnicima, ali po uzoru na skupove u svijetu koji se održavaju o toj bolesti odlučili smo ga usmjeriti i prema roditeljima djece i pacijentima s neurofibromatozom. Ovo je prvi put da se u Hrvatskoj organizira skup na temu Neurofibromatoze tip 1, jedne od najčešćih autosomno dominantnih genetskih bolesti u čovjeka i smatramo da postoji velika potreba za širenjem znanja i u okvirima struke, ali i destigmatizaciji bolesti u javnosti.

Želja nam je da se svi zajedno uz edukaciju osjećamo ugodno te učinimo oba skupa što boljim i korisnijim za sve sudionike!

Nadamo se da se vidimo u što većem broju !

Više o simpozijima i kako se prijaviti pročitajte ovdje.

Srdačno Vaši,

Zlatko Sabol i Ljiljana Kipke-Sabol

Posted in Istaknuta vijest, Novosti by Poliklinika dr Sabol
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial