Upoznajte našu dječju psihologicu

07/01/2018

Profesorica Irma Barišić, dječja psihologica, je najnovija članica našeg tima. Kao stručni suradnik sa stalnim zaposlenjem u Klinici za dječje bolesti Zagreb, Klaićeva, dodatno je dostupna i u našoj Poliklinici.

Irma Barišić diplomirala je studij psihologije 2007. godine na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.
Od završetka fakulteta zaposlena je u Poliklinici za dječju i adolescentnu psihijatriju Klinike za dječje bolesti Zagreb. Nakon dugogodišnjeg stjecanja znanja i iskustva dobila je status kliničkog psihologa.
Kognitivno-bihevioralnog je terapijskog usmjerenja u radu s djecom i adolescentima. Studentica je Poslijediplomskog specijalističkog studija Psihološko savjetovanje na Filozofskom fakultetu u Rijeci.
Aktivno je sudjelovala je na nekoliko međunarodnih i domaćih kongresa. Koautor je nekoliko stručnih radova iz područja dječje i adolescentne psihologije.
Svakodnevno provodi psihodijagnostiku koja uključuje testiranje psihomotornog, intelektualnog razvoja i specifičnih neurorazvojnih poremećaja. U sklopu svog rada provodi savjetovanje djece, adolescenata i njihovih roditelja/skrbnika vezano uz ponašajne i emocionalne smetnje.

Posted in Istaknuta vijest by Poliklinika Dr.Sabol
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial